:: Forum › Køb af skovl til strand..
-> Ekstraudstyr og tilbehør

#1: Køb af skovl til strand.. Forfatter: Jesper Bach Hansson [Jeshansson]Mårslet IndlægSkrevet: Søn Okt 09, 2016 10:10 pm
    ----
Hej jeg er ny på siden, har lige fået mig en Makro Racer metaldetektor. Jeg har været ved stranden nogle gange og har brugt min drengs legetøjsskovl i metal. Kunne være fedt med noget i plastik.

Men har kigget lidt videoer på Youtube. Og har se en gut som har købt en Plastikskovl, og modificeret den lidt.Mit enlige spørgsmål er. har fundet et sted hvor jeg kan købe en skovl næsten identisk men der er 2 versioner. en billig og en dyr. kan i se hvad forskellen skulle være??

Ses på linket under.

Tryk er for billede

Kunne der være metal i den billige?? Men de ser meget ens ud..
Håber nogen vil hjælpe!

Vh Jesper. Tænke

#2: Re: Køb af skovl til strand.. Forfatter: Gunner Hede [Gunner Hede]Kruså IndlægSkrevet: Man Okt 17, 2016 8:34 pm
    ----
Hej Jesper. Jeg har også set videoen hvor han selv laver den skov til venstre på dit billede. Med hensyn til den dyre og den billige på dit billede, er jeg sikker på at det er den samme skov. Hvis min antagelse er rigtig ville jeg selv købe den billige. God jagt på stranden.
Gunner fra Kruså :tommel:

#3: Re: Køb af skovl til strand.. Forfatter: Jesper Bach Hansson [Jeshansson]Mårslet IndlægSkrevet: Man Okt 17, 2016 9:19 pm
    ----
Ja vil også mene de er ens.. kan bare ikke forstå man kalder en ene en metaldetektor skovl og den anden ikke. og så vil de have så meget mere?? undre mig.

Og jo tak, har været bee stranden med familien og søge lidt. også lidt alene, har fundet en del 5 øre 2 øre 25øre osv.. men ikke noget fancy endnu.. men er også ved at lære detektoren bedre at kende.
Syntes dog den er lidt sværet at få den til at være stabil, når jeg søger ved strandkanten i det sorte sand, Men tror dog bare jeg lige skal have instillet den helt korrekt.-> Ekstraudstyr og tilbehør

Alle tidspunkter er GMT + 1 Timer

Side 1 af 1