l detectingpeople.dk › Detektor › Detektorer og udstyr › Foto/scanner tips og tricks
detectingpeople.dk
Udvid/Kollaps indhold Detecting People

Udvid/Kollaps indhold Bruger Info

Velkommen Gæst

Hvem er hvor: 1 Gæster

Detektor › Detektorer og udstyr › Foto/scanner tips og tricks

Hjem

Nyeste fund
/

kommentarer

Mest sete
/

bedømte


 DetektorDetektorer og udstyr › Foto/scanner tips og tricks 
Retur til oversigt Vis/skjul billede information Slideshow BILLEDE 71/104 Send dette billede som et e-postkort Se forrige billede Se næste billede
Test - eksperiment med stereoskopi
Nu kommer plusgraderne jo igen (siges det), men jeg nåede lige at lave et lille eksperiment med stereoskopi/stereofotos. Det er på ingen måde perfektioneret, blot en lille test for at se, om det overhovedet kunne lade sig gøre med mit simple udstyr.

Inspirationen kom fra nogle gamle stereofotos fra Bornholms Museum, som jeg tilfældigt stødte på: http://www.roennebyarkiv.com/det-aeligldste-museum.html . Dem syntes jeg, det kunne være sjovt at kunne se på den rigtige måde og gik derfor egentlig på jagt efter en simpel måde at lave et stereoskop på (sådan et som ses ved billederne fra Bornholms Museum). Det viste sig faktisk at være ret simpelt, da jeg kunne lave et med min smartphone, 12 visitkort og noget tape: http://www.kybervision.com/Blog/files/3D_on_iPhone_Part1.html .

Herefter slog det mig, at hvis man selv kunne lave den slags fotos, kunne man måske nogle gange få fremvist ens fund lidt bedre (eller beholde et bedre minde om det). Jeg har i hvert fald et par gange følt, at mine fotos ikke rigtig kunne gengive fundet ordentligt, fordi der ikke var dybde i billedet.

Det her er så første eksperiment med en knap, hvor jeg netop syntes, det var lidt svært at få "knopperne" ordentlig fanget. Som sagt langtfra perfekt her, men nok til, at jeg vil arbejde lidt videre med det.

Gengivelsen er beregnet til "parallel viewing", hvilket er det, man kan med en smartphone og nogle visitkort (der findes selvfølgelig andre måder at se effekten på). Da effekten er beskeden i mit eksempel, er her et link til et foto, hvor effekten gerne skulle være til at få øje på: http://www.flickr.com/photos/27040945@N02/3775353018/ . Nogle har desværre mere besvær med at få det til at virke end andre.
 
 
Billede information
Tilføjet af:Heelgrasper
Landsdel:Anden
Fundet med:Andet
Album navn:Foto/scanner tips og tricks
Foreslå et andet album. Klik her.
Vist:97 gange
URL:www.detecting.dk/coppermine/displayimage/pid=55101.html
 Ib Krause-Kjær [26. Februar 2013 kl. 16:45]
  Spændende Jakob - jeg skal da vist lige prøve at lave mig et steroskop... :tommel:

Udvid/Kollaps indhold Se her

Udvid/Kollaps indhold Album links

Udvid/Kollaps indhold Seneste forumindlæg

Udvid/Kollaps indhold Leksikon

Udvid/Kollaps indhold Dagen i dag i historien