l detectingpeople.dk › Detektor
detectingpeople.dk
Udvid/Kollaps indhold Detecting People

Udvid/Kollaps indhold Bruger Info

Velkommen Gæst

Hvem er hvor: 1 Gæster

Detektor

Hjem

Nyeste fund
/

kommentarer

Mest sete
/

bedømte


 Detektor › Til identificering (Manglende ID) 
Retur til oversigt Vis/skjul billede information Slideshow BILLEDE 150/7248 Send dette billede som et e-postkort Se forrige billede Se næste billede
Hjælp til ID
Den er nok for speciel til ID?
 
 
Billede information
Tilføjet af:CarstenGade
Mål:længde 21 mm
Metal:Bronze
Landsdel:Sydjylland
Fundet med:
XP Deus

Album navn:Til identificering (Manglende ID)
Foreslå et andet album. Klik her.
Vist:26 gange
URL:www.detecting.dk/coppermine/displayimage/pid=70419.html
 Mikael Benjamin Andersen [04. September 2018 kl. 19:59]
  Hej Carsten ja du har ret den er ikke nem. Er du kommet nærmere ID?
 Carsten Gade Ellesøe [04. September 2018 kl. 20:50]
  Hej Mikael jeg tvivler på, at det vil lykkedes. I den brede ende kan man se den er knækket af. Er iøvrigt fundet på en jernalderboplads. Hvis man kunne ligge en lille "film" på denne hjemmeside, hvor man kunne se emner fra flere sider, ville det i flere tilfælde, kunne hjælpe på ID. Det er ikke altid nemt alene ud fra et foto.
 Per Meinertsen [05. September 2018 kl. 12:38]
  Hej Carsten. Det er jo så her, at en fotocollage er en god ting – man kan i ro og mag tage de beskrivende billeder som er nødvendige, og så sætte dem sammen til eet billede.
Jeg kan se, at du aldrig har lagt nogen collager ind, så jeg går ud fra, at det ikke er din spidskompetence. Men det er bare at gå i gang, og så prøve sig frem.
Der er mange gratis programmer, og det kan være svært at finde den rette. Nogle er sikkert nemmere end andre, men du må prøve at søge på nettet og læse diverse test og omtaler.
Jeg har flere fotoprogrammer, og til collager bruger jeg Picasa, som jeg synes er rimeligt nemt og intuitivt til dette formål. Men der er sikkert andre, som er lettere.
 Carsten Gade Ellesøe [05. September 2018 kl. 13:32]
  Hej Per, tak for dine gode råd. Men jeg har nu lagt en collage ind før på en dirhem i april måned. Der ligger også en fin vejledning, på denne hjemmeside. Og jo, jeg kan nu sagtens finde ud af, at lave collager. Når jeg ikke gør det så tit, er det vel nærmere begrundet i lidt forhastede opslag. Hvad synes du iøvrigt om bogen med fingerringe, fra NM?
 Per Meinertsen [05. September 2018 kl. 14:22]
  Ja det har du da også – det billede havde jeg lige overset. Jo det er rigtigt at der går lidt tid med at lave en collage, men jeg synes at nytten af en sådan, rigeligt opvejer den tid man bruger. Og i Picasa tager hele operationen med at lægge to ens størrelses billeder sammen nogle få minutter. Hvis det derimod drejer sig om flere billeder med forskellige formater, kan det godt drille noget og tage længere tid, hvis det også skal se ordentligt ud.
Må jeg spørge hvad det er for et program, du har brugt til Collagen?

Jeg lånte bogen om fingerringe på biblioteket, og det var jo et imponerende og grundigt værk. Men som titlen fortæller, handler den om guld og sølvringe fra 1000 – 1700 årene, så der stod kun meget lidt om primitive og tidligere ringe, som den min muligvis kunne høre under. Så hvad min "ring" angår, blev jeg ikke meget klogere.
Jeg har sendt billedet (collagen Blink ) ind til museet, så må vi se, hvornår og hvad de svarer. Jeg skal nok melde tilbage.
 Carsten Gade Ellesøe [05. September 2018 kl. 18:04]
  Per jeg bruger PAINT, til collage. Det er rigtigt, at bogen ikke indeholder simple ringe. (der er dog nogle i bronze) - men flot bog
 jann [08. September 2018 kl. 14:40]
  Måske en spunds eller tappehane?

Udvid/Kollaps indhold Se her

Udvid/Kollaps indhold Album links

Udvid/Kollaps indhold Seneste forumindlæg

Udvid/Kollaps indhold Leksikon

Udvid/Kollaps indhold Dagen i dag i historien